یکی از لوازم جانبی مورد نیاز برای استفاده بهتر از گوشی، هولدر موبایل است. این پایهها به خصوص در هنگام رانندگی شما را از مواجهه با خطر مصون نگه میدارد.
شاید هولدر موبایل ماشین، متداولترین نوع استفاده از هولدر باشد. اما پایه نگهدارنده موبایل استفادههای دیگری نیز دارد. حتی هولدرهای مخصوص موتور و دوچرخه نیز این روزها در بازار به وفور یافت میشوند. پایههای نگه دارنده رومیزی نیز یکی دیگر از انواع این هولدرها هستند.
همان طور که میدانید هولدرها از جنس، کیفیت و با طراحیهای متفاوتی عرضه میشوند. در این نوشته بعد از معرفی پایه نگهدارنده، شما را با انواع آن و نحوه انتخاب بهترین پایه نگهدارنده گوشی آشنا میکنیم.
هولدر موبایل چیست
پایه نگهدارنده گوشی یا هولدر موبایل به وسیلهای گفته می شود که با ثابت و در درسترس نگه داشتن گوشی موبایل یا تبلت به شما این امکان را می دهد که به آسانی و به صورت امن بتوانید از گوشی خود استفاده کنید.
این وسیله دارای یک قفل (گیره یا آهن ربا) برای ثابت نگه داشتن تلفن هوشمند یا تبلت شما است.
شما با نصب یک پایه میتوانید زمانی که مشغول کار دیگری مانند رانندگی هستید، به گوشی موبایل خود دسترسی داشته باشید. همچنین زمانی که برای استفاده از موبایل نیاز به قرار گرفتن آن در جایی ثابت و بدون حرکت هستید، هولدر این کار را برای شما انجام میدهد.
برخی از افراد ممکن است که فکر کنند که خرید پایه نگهدارنده موبایل کارایی خاصی نداشته و خرید آن هدر دادن پول است. علت این دیدگاه احتمالاً این است که این افراد دقیقاً نمیدانند چگونه باید یک هولدر گوشی موبایل خوب را انتخاب کنند.
در ادامه با توضیح انواع نگهدارندههای گوشی به شما توضیح خواهیم داد که یک هولدر مناسب چه ویژگیهایی باید داشته باشد.
انواع هولدر موبایل

انواع هولدر موبایل
هولدر موبایل ماشین
99 درصد از استفاده هولدر موبایل در داخل خودروهاست. این مسئله به این دلیل رخ میدهد که بیشتر مردم متوجه این مسئله شدهاند که در داخل ماشین جایی مطمئن برای قرار دادن و نگهداری گوشی موبایل وجود ندارد.
اگر شما گوشیتان را روی داشبورد یا کنار پانل قرار بدهید، میتواند به راحتی سر بخورد و هنگام پیچیدن با پرتاب شدن به سمتی نه تنها امکان ضربه خوردن به گوشی وجود داشته باشد، بلکه تمرکز و حواس شما را نیز پرت کند.
ایده اولیه توسعه دهندگان پایه نگهدارنده موبایل نیز از همین جا شکل گرفته است. تولید وسیلهای که بتواند از موبایل در برابر افتادن محافظت کند. این مسئله با فراگیر شدن گوشیهای هوشمند گران قیمت و در عین حال شکننده، اهمیت بسیار بیشتری یافته است.
از سوی دیگر، به لطف اپلیکیشنهای مدرن و اتصال به اینترنت با کیفیت، این روزها موبایلها در نقش ناوبری، دوربین روی داشبورد و حتی تلویزیون را نیز در ماشینها به عهده گرفتهاند. این ویژگیها سبب شده که پایههای نگهدارنده گوشی نیاز به دستگیرههای متفاوتی که قابلیت تحرک داشته باشند، پیدا کنند.
نگهدارنده موبایل برای دوچرخه و موتور
بسیاری از افراد از دوچرخه و موتور برای تردد روزانه خود استفاده میکنند. به نظر میرسد با توجه به درگیری هر دو دست هنگام راندن موتور و دوچرخه هولدر گوشی برای این وسیله ها ضروری تر است.
این هولدرها به گونهای طراحی میشوند که از استحکام و توانایی بالاتری در برابر ضربه و تکانهای شدید برخوردار باشند.
چوب سلفی یا مونوپاد
شاید کمی عجیب به نظر برسد، ولی مونوپادها هم نوعی هولدر موبایل محسوب میشوند. افزایش کیفیت گوشیهای موبایل و رواج استفاده از گوشی موبایل برای گرفتن عکس و فیلمبرداری سبب شد که نیاز به وسیلهای برای ثابت نگه داشتن گوشیهای هوشمند حس شود.
مونوپاد یا چوب سلفی چنین نیازی را رفع میکند به همین دلیل با استقبال گستردهای در بین عموم مردم مواجه شده است.
پایه نگهدارنده رومیزی
برخی از هولدرها را میتوان به عنوان پایه رومیزی و برای در دسترس نگه داشتن گوشی هنگام نشستن پشت میز استفاده کرد.
پایه نگهدارنده رومیزی موبایل نه تنها در محیطهای کاری، بلکه در خانهها هم دارای محبوبیت بالایی است. خانمهای خانه دار میتوانند با نصب یک پایه نگهدارنده روی میز از آن برای تماشای تلویزیون، خواندن مطالب و به خصوص دستور غذا در آشپزی و حتی مکالمه و تماس با دیگران هنگامی که مشغول به کاری هستند، استفاده کنند.
این پایهها برای خانمهای خانه دار این امکان را به وجود میآورد که بتوانند با دستهای آزاد به کار خود مشغول شده و ضمناً به صورت اشتباهی گوشی موبایل خود را داخل آب جوش نیندازند.
انتخاب بهترین پایه نگهدارنده گوشی

انتخاب بهترین پایه نگهدارنده گوشی
هنگام انتخاب یک پایه نگهدارنده مناسب باید ابتدا به صورت واضح تصمیم بگیریم که از آن هولدر موبایل قرار است کجا استفاده کنیم.
بسته به نوع استفاده، انتخابهای مختلفی پیش روی ما قرار دارد. در ادامه با برخی از این هولدرها آشنا میشویم:
هولدر قابل نصب روی دریچه هوا
این نوع از پایههای نگهدارنده دارای یک دستگیره صلیبی شکل است که به آسانی روی دریچه هوای خودرو قرار می گیرد. این نوع از هولدرها بر روی هر نوع خودرو و با هر برندی قابل نصب است.
هولدر قابل نصب با مکنده خلأ
این هولدرها با ایجاد خلأ در قسمت مکنده به صورت ثابت روی شیشه جلو یا داشبورد خودرو نصب میشوند. ویژگی این هولدرها این است که به آسانی و با ایجاد مجدد حالت مکنده خلأ جای آن را تغییر داد. این نوع از هولدرها نه تنها برای خودرو بلکه برای استفاده روی میز نیز مناسب هستند.
هولدرهای دارای چسب دو طرفه
یکی دیگر از انواع هولدر موبایل، پایههای نگهدارندهای است که دارای یک نوار چسب دو طرفه هستند که عمدتاً از چسب 3M استفاده میکنند. این هولدرها را میتوان به آسانی روی هر سطحی نصب کرد.
هولدر قابل نصب در اسلات CD
امروزه اکثر خودروها دارای ضبط مجهز به اسلات سی دی هستند. در حالی که بیشتر کاربران از فلش برای گوش دادن موسیقی استفاده میکنند.
بنابراین، برخی از توسعه دهندگان یک ایده خلاقانه برای استفاده از اسلاتهای بدون استفاده ارائه دادهاند. آنها یک پایه مخصوص ساختهاند که با قرار گرفتن در این شکاف بدون این که برای شما مانعی ایجاد کنند یا به جایی از ساختار داشبورد آسیب بزنند، یک پایه نگهدارنده مناسب به شما ارائه میدهد.
اگر مجدد نیاز به استفاده از اسلات سی دی پیدا نمودید، به آسانی میتوانید پایه را از آن جا خارج کنید و کار خود را انجام دهید.
هولدر موبایل برای پشت صندلی
این هولدرها برای والدینی که به همراه فرزندانشان به مسافرت میروند، ضروری است. شما به راحتی میتوانید آن را به پشت صندلی متصل کنید و کودک شما نیز میتواند در طول مسیر تبلت یا گوشی خود را آن جا نصب کرده و از تماشای فیلم لذت ببرد.
هولدر موبایل قابل نصب روی فرمان
این هولدرها موبایل را روی فرمان نگه میدارد. مزیت آن این است که شما هنگام صبحت به آسانی میتوانید صحبت کنید ولی عیب آن این است که چون فرمان دائماً در حال گردش است، امکان شارژ کردن گوشی وجود ندارد.
هولدر قابل نصب در فندکی ماشین
این هولدرها برای استفاده ناوبری مناسب نیستند، چون زاویه دید مناسبی ندارند. با این حال، مزیت خوب آنها این است که حواس راننده را پرت نمیکنند. بیشتر این هولدرها با توجه به اتصال به فندکی دارای امکان شارژ کردن موبایل هستند.
علاوه بر مواردی که ذکر شد، انواع و اقسام دیگری نیز از هولدرهای موبایل در دسترس هستند. عامل دیگری که شما هنگام انتخاب یک پایه نگهدارنده گوشی باید به آن توجه داشته باشید، نوع پایه است.
اگر فضای کافی در اختیار ندارید، بهتر است از پایههای کوچک که فضای زیادی نمیگیرند، استفاده کنید. پایههای مغناطیسی به این منظور خیلی مناسب هستند.
اما اگر فضای بیشتری در اختیار دارید، میتوانید از یک نگهدارنده زیبای مکانیکی یا اتوماتیک استفاده کنید که بتوانید در زوایا و نماهای مختلف از گوشی خود استفاده کنید.
حتما باید بدانید که، انواع مختلفی از هولدر موبایل در بازار عرضه شده است. ما سعی کردیم که ملاکهایی را برای انتخاب بهترین پایه نگهدارنده گوشی به شما معرفی کنیم. به نظر شما بهترین پایه گوشی چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟